EVERGREENS

FLYTTEROD

P1390268

Nå, så blev der godt nok stille. Jeg beklager. Skulle jo have trukket vinder af Boozt konkurrencen for længst. Jeg blev opslugt af husprojekt – og er det for så vidt stadig. Vi har levet særdeles spartansk på vores nyerhvervede 180 km2. Med blot vores senge…..og….ja, thats it. Det har selvsagt givet lidt udfordringer. Først og fremmest er det svært, har jeg nu erfaret, at få 4-årig til at indtage flydende morgenmad i sengen. Uden at få det jævnligt fordelt over dynen i hvert fald.

Derudover er det svært at bevare overblikket, når alle ens ejendele er fordelt over 2 etager på 70 flyttekasser, der er stablet fra gulv til loft og som synes på mystisk vis bare at formere sig? Hver gang jeg har tømt en kasse og føler en lille men vigtig sejr, så er halvdelen af indholdet blot rykket over i en anden. Indtil jeg en dag finder svar på, hvor det så skal hen…grundlæggende mangler vi møbler. Til opbevaring især. Da vi flyttede fra vores lille fine lejlighed på Østerbro, påbegyndte flyttemanden nedpakningen ved at udspile sine øjne det bedste han havde lært, tage sig til håret og med sin allermest opgivende stemme at proklamere “Åhhh, I har VIRKELIG mange ting!”. Nu tror jeg, jeg forstår ham. Dengang grinede jeg bare uforstående. “Ja, hvorfor fanden tror du, vi flytter?” svarede jeg. Jeg tror, jeg føler hans frustration i disse dage.

Jeg er absurd mystificeret over vores tilsyneladende psykotiske samler-gen. Hver anden flyttekasse, jeg åbner, fatter jeg ikke indholdet af. Ved seriøst ikke, hvor mange gange, jeg har stået med ubetydelige ting i hånden og tænkt: HVAD er det her?! HVORFOR er det blevet pakket ned?! HVAD skal jeg med det?! Og som med alle andre klassiske afmagts situationer, hvor man ikke kender løsningen, handler jeg som det kryster, jeg er: Jeg lægger det fluks tilbage, hvor det kom fra og lukker kassen. Og går videre til ny.

I kan næsten selv gætte det videre forløb.

Vi har stadig et stort hul i den ene væg. Skal lige have fundet ud af, hvordan man laver pæne aflukninger. Vi har også en halvt pudset rå skorsten. Med hul i. Til dér, hvor brændeovnen meget gerne snart skulle påsættes. Så her er lidt koldt. Vi har pt. kun tre lamper, så her er også lidt mørkt. Gardiner er vi heller ikke nået til, så især mit morgenbad er en svært akavet affære. Jeg har prøvet at dække vindue af med både håndklæder og lagner. Det fungerer…..halvvejs.

Men hey! Vi har fået net. Super hurtigt fibernet. Og dermed igen kontakt til omverdenen. Og jeg har fundet bestikskuffen, så vi behøver ikke længere spise yoghurt med rørepinde fra kaffeautomaten nede på tanken! Det bliver man nemlig faktisk ikke så smadder mæt af. Og jeg har købt en ny pæn sofa. Så der er meget, at glæde sig over. Det er en lang proces. Og vi er meget langt fra målet. Men det her, skal nok blive godt.

JEG BEKLAGER AT JEG IKKE HAR FÅET TRUKKET VINDER AF BOOZT KONKURRENCEN. JEG LADER DEN I STEDET KØRER VIDERE TIL PÅ SØNDAG KL. 20.00, HVOR JEG TRÆKKER EN VINDER.

6 kommentarer

  • Åh, hvor lyder det også bare uoverskueligt 🙁 Jeg håber at det stille og roligt går frem, men hvor kan det også være frusterende at befinde sig i en to-skridt-frem-et-tilbage-proces, når man bare rigtig gerne vil på plads NU. Sender masser af god flyttekarma! Og så er jeg glad for at I fandt et hus I kunne li’ 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Guldlog

      Haha, ja det lige præcis, hvad det er Laura 🙂 Gaaah. Men altså…vi rykker lidt hver dag. Ikke kæmpe meget, når job og barn også skal passes – men lidt hver dag 🙂 Og lige pludselig, så er det (forhåbentligt!) en del mere beboeligt!
      Tak for god flyttekarma!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha! Åhh Loui, jeg kan næsten ikke vente til senere… Skal jeg tage en lampe med?
    Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Guldlog

      Haha, njaae…..det går ok. Vi skal bare lige have fundet dem rundt omkring og sat dem i stik 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kender godt til flytterod, flyttede selv for et lille år siden.
    Det skal nok blive godt, når I får det hele ordnet og på plads.
    Rigtig godt foto du har lagt op, hvor er I bare søde sammen i ens t-shirts 🙂
    God weekend til jer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Guldlog

      Tusinde tak,hvor er du sød. Rigtig god weekend til dig også.

      Tillykke med jeres flytning for et år siden. Hvor lang tid gik der, før du/I følte, I var sådan – i grove træk – på plads?? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EVERGREENS