LAS VEGAS

OM REGN, FEBER OG KAOS


Det startede ellers så godt. Shoppe tur fredag, lang gåtur lørdag med overglad baby og lidt Roskilde-mat mand, der efterfølgende serverede kold róse og kulmulefilet med kandiserede tomater og pesto porrer. (Min fødselsdagsgave fra svigerforældrene er faste, friske fiskeleveringer på dørtrinnet – jeg skrev om det b.la her. Fabelagtig gave!!)

Ok – vi lagde godt mærke til, mens vi lavede dejlig mad og drak skøn vin, at himlen udenfor trak sig lidt vel rigeligt sammen. Det blev pludselig meget mørkt. Ihh, hvor rart, tænkte man. Sommerregn, jazz på anlægget og god mad i ovnen. Roskilde var alligevel pludselig ikke så attraktiv, stuen virkede med ét meget hyggeligere og undskyldningen for at tænde stearinlys og rulle et tæppe om fusserne, blev modtaget med velbehag. Og det var da også hyggeligt. Lige indtil jeg hørte høje plaskelyde. Og så vandet strømme ned af væggene.

Pludselig var sommerregnen omdannet til Københavnsk monsun…og lidt mindre morsom. Særlig da det gik op for os, at det regnede ind fire (!) forskellige steder i vores lille hjem. Med raketfart var hyggelig candlelight dinner omdannet til Noahs Ark, Pavens sengetid for længst overskredet og midt imellem fiskeindtag og kolde kartofler løb vi frem og tilbage imellem etagerne og flyttede baljer, spande og klude….kom ikke og sig, livet som børnefamilie ikke er action pakket.

Hele Østerbro lignede Venedig og sådan her så vores baghave ud. Eller rettere Fælledparken, for dem, der ikke er så velbevandret i København Ø:-) Skybrud var dog ikke nok action for den lille familie. Lørdag nat fik Paven nemlig høj feber, besøg af børnelægen og ja – siden har alting sådan set sejlet. Både i overført og bogstavelig betydning. Så hvis I synes, jeg er lidt stille herinde, er svaret at stilstand også kan være godt. Og lige da jeg fik allermest udlængsel og lyst til spænding, åbnede himlen sig og mit hybris begyndte. Vi ses forhåbentlig på den anden side:-)

Et morgenfrisk par med gummistøvler på gåtur gennem parken……

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LAS VEGAS