PROJEKT BILLEDEVÆG

ONE DOWN

……one more to go……

Den ene pakke blev leveret i dag!! Den anden lader stadig vente på sig….suk. Den stakkels, stakkels postmand må have tænkt sit, da han efter at have ringet på på 3. sal, kun ca. 2 sek efter, får flået dør op og gigantisk højgravid, (stor svedende) jublende kvinde kaster sig euforisk omkring halsen på ham, river pakke ud af armene og udfører jubeldans på dørtrin i bevægelser, der mest minder om en besat junkie…..anywho. Min første ‘belønning’ for alt dette slid og slæb og ikke mindst venten (!) er ankommet.

Kan I gætte, hvad det er? 🙂 Jeg har tilladt mig selv at gå (næsten) hele vejen…..Han er så fin. Meget lækker – lidt tyk, men det kan vi efterhånden godt lide herhjemme – og så er han altså rigtig krammesyg – og lidt skæv;-)

PS: Jeg har været lidt stille i dag – og nej, desværre ikke pga. gigantisk kropsudfoldelse og lynfødsel af super-smooth-baby:( Men som I har kunnet læse i forrige indlæg, så har min søde mand foræret mig en ny computer. Skæbnens ironi har blot villet det sådan, at universets største gadget-nørd skulle finde nok klodens mest klodsede og teknik-forskrækkede kvinde…..såeh……ja, vi kæmper lidt herhjemme. Ha ha….Jeg er, lad mig sige det sådan, IKKE vandt til MAC og det skal jeg godt nok liiiige vænne mig til. Min gode gamle PC er mig pludselig ikke helt så uduelig og jeg er sikker på, at dette bliver et langt og varmt venskab, men med sådan noget, så tager det tid og skal gro – og jeg er virkelig på begynder stadiet;o)…….

10 kommentarer

  • Cæcilie

    Det kommer… 🙂 Skiftede selv til Mac for 1.5 år siden, og nu sværger jeg til mit (næsten) kæreste eje – jeg går aldrig tilbage til PC (det tog dog lige lidt tilvænning inden jeg nåede dertil!)

    Glæder mig til at se hvad der er i pakken 🙂 God weekend – håber snart Paven vælger at berige jer med hendes ankomst.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, glæder mig til at se indholdet af pakken! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fik min første MAC for 5 år siden – tjaee jeg købte en MAC fordi den var pæn…..Og jeg er også jeg super glad for den….. Er dog tvunget til at bruge pc’er på arbejdet;-)

    Gadvist om pakken indeholder en fin lille jakke(har jo læst om din kærlighed til jakker) fra RO, lidt skæv=asymmetrisk og den er jo så blød – ligetil at kramme;-)
    Glæder mig til at se indeholdet af pakken + maven;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kjer

    Jeg fik min Mac for et par måneder siden, og man vænner sig hurtigt til det. Du skal nok blive gode venner med den. 🙂 Du går nok aldrig tilbage til en alm. pc mere. Både mig og min kæreste skiftede fordi vores dell pc gik i stykker på nøjagtig samme måde. Det er så sket for 3 af familiens dell pc’ere. Ikke så smart.

    Mit første gæt må også være en Rick Owens læderjakke – og nok også klassikeren med drapering osv. Og jeg er 100 % sikker på du kommer til at elske den. Jeg købte min i fødselsdags gave fra mig selv til mig (Hehe), og det er simpelthen det bedste jeg har gjort. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bum bum….ja, hvad kan det være….en jakke? En strik? 🙂 VIS! NU! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha, ha – I er ret gode til gætteriet;-) Det er ikke heeeelt spot on, men meget tæt på. Faktisk kom den allerede i brug i går. Kunne bare ikke vente:)
    Jeg skal nok snart vise ham frem,

    ang. Mac: Ja, det kræver altså godt nok lidt tilvænning. Jeg sys jo den er super lækker, men altså også lidt besværlig. Særlig har jeg lidt pres over billede-behandlings-processen, som jeg lige pt finder lidt besværlig. Men det er nok blot et sp om vane:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PROJEKT BILLEDEVÆG