AFSTEMNING

[polldaddy poll=4492181]

4 kommentarer

  • Tine

    Lidt af det hele 🙂
    Jeg synes du er god til at blande tingene så vi får et indblik i lidt af hvert i dit liv. Dine rejse og boligindlæg er rigtig indspirerende men jeg kan også godt lide når du deler dine artikler med os og restaurant/café oplevelser.
    Jeg har stemt baby fordi jeg selv går i baby tanker og synes det er sjovt at høre om dine tanker og følelser – og se at det godt kan lade sig gøre at se godt ud og tage lækkert tøj på selv med mave 🙂

    Sidst men ikke mindst skal du selvfølgeligt ikke stoppe med dine modeindlæg! Du har altid nogle rigtig fine items der er værd at lægge mærke til.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for dit indput, Tine.

    Det er rart at vide, hvad der reelt er interesse for. Men som du også skriver, så er der nødt til at være en ligelig fordeling af de ‘ting’ og tanker, der repræsenterer eller optager mig, ellers ville det jo ikke være min blog;-)

    Held og lykke med projekt baby:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cæcilie

    Jeg er altså helt enig med Tine, det er rart med en modeblog der også kan mere end bare mode – eller måske mode på flere planer i virkeligheden 🙂 Jeg har stemt bolig fordi de indslag jeg har set fra dit eget hjem har været super inspirerende… så gerne flere boligtips, gode loppemarkeder (også udenlands)! Men alt i alt mener jeg nok i virkeligheden: Keep up the good work 🙂 Jeg synes det fungerer det du har gang i!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Cæcilie. Det er jo i virkeligheden nok derfor, man vælger at lave en blog – og bibeholder at have den: kommentarer som disse;-) Man bliver sgu så glad! På en lidt trist og grå dag, så varmer det dejligt…..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOURGOGNE