TRANSPARENTE TRENDS

GULDFEBER

goldonguldlog

 1. Støvler: Ganni// 2.Velourclutch: Acne// 3. Jakkesæt: Zadig & Voltaire// 4. Isabel Marant pour H&M// 5. Guldlakrids: Johan Bülow// 6. Neglelak: Chanel // 7. Midi-skirt pailletter: River Island//  8. Pumps: Ganni// 9. Ponypels/guld flats: Marni// 10. Parka med guldærmer: River Island

Jeg hedder måske ikke Guld.log for ingenting? 😉 Jeg er i hvert fald helt tosset med guld lige pt. I alle afskygninger…..Kan ikke få nok. Dels taler alt det glitrende gyldne guld til min indre ravn, dels lyser det så dejligt op her i den mørke tid – og så ER det bare festligt og lige til at blive glad af. Right? 

Mine vante gange her i blogland har desuden den store ulempe, at jeg igen og igen lader mig friste af ukendte behov og nødvendigheder, jeg ikke forinden var bevidst om, jeg måtte eje og ha! F.eks er denne dame skyld i at jeg har købt guldbukser! Og denne fine frøken direkte årsag til en altoverskyggende craving for guldbelagt lakrids. Og denne chikselade eneste naturlige forklaring på pludseligt behov for knælange guldpailletter……..tak piger, I gør det altså ikke særlig nemt at gennemføre december med skyklapper shopping-vice. 

Begge sko fra Ganni er desuden noget af de smukkeste, jeg længe har set. Jeg er helt tosset med begge par. Nr. 1. fåes også i gule og bordeaux. Og jeg drømmer om, at man bare kunne tage og pakke al fornuft væk og klikke køb på et par i ALLE farver! 

Btw: Angående fristelser og lokkende blog-damer. Så husk at kig forbi fine Fie i dag, der udlodder noget meget smukt fra Architectmade. 

8 kommentarer

  • Simone

    Åhh den nederdel der! Den er da fin 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Guld.log

      ja, det er den altså….jeg er også lidt lun på den 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana

    Linket til den der fantastiske jakke virker ikke 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Guld.log

      Nej, jeg ved det:( Den er vist desværre udsolgt

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Laur

    Øv, jeg har lige klar på at købe jakken. Hvis du (eller en af jer andre) ser den igen, må I endelig sige til! Jeg elsker sort og guld<3 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Guld.log

      Ja, det skal jeg nok. Men tingene forsvinder (og kommer) ret stærkt på RI. Forleden var den der. Og jeg har før skullet bestille, hvor det var udsolgt om aftenen, men fx tilbage igen næste morgen, så jeg tror godt, det kan svare sig at holde lidt øje 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det HELE er fint!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Guld.log

      Ja, det er så:-) Masser af glimmer og pailletter 😉 Ked af at læse, jeres Afrika tur blev aflyst, men dejligt at London kunne lade sig gøre.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TRANSPARENTE TRENDS