SIMPLE PERFECTION

TRANSPARENTE TRENDS

transparenttrends

 

Kjole 1: Gestuz// kjole 2: H&M // Kjole 3: Malene Birger //Bluse 4: Gestuz// tankkjole 5: Zara// strik 6: Samsøe Samsøe// Clutch 7: APC// Dress 8: Zara

En tendens, jeg længe har været lun på – og som vinder mere og mere frem i takt med mørket og vinterens fester, er de mange mesh-detaljer. De små transparente elementer, der giver (især sorte) enkle styles lidt mere karakter og kant. Jeg synes det er mega pænt. Og sat sammen med materialer i tydelig struktur som f.eks blonder, læder, strik mm. giver det den perfekte kombination af brugbart basis-wear og delikat design. Synes jeg. Stod det til mig, så ejede jeg gerne alle tingene her. 

Men for nu har jeg forsøgt at begrænse min kærlighed for transparens – og har således de sidste mange dage levet i den smukke trøje fra Gestuz. Åhh <3 

Hvad siger i? Er det for 90´er? Eller elsker I det bare halvt så meget som mig? 

7 kommentarer

  • Jeg synes det ser alt for lækkert ud. Min egen blufærdighed ville nok begrænse det til style nummer 1 og 4. Dem gad jeg til gengæld også godt kunne trække i til en julefrokost.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Guld.log

      Ja, jeg er også ret pjattet med det 🙂 Jeg har som sagt netop købt nr 4 og den er vanvittig lækker! Ren uld og mega blød. Dvs festlig, klædelig OG VARM. Bonus!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Uf, 90’erne kommer for tæt på her. Kan lige se mig selv og veninderne på Blitz i Århus (Det var med Å dengang) i sådan nogle hudfarvede gennemsigtige netunderkjoler fra Only udenpå bukserne og måske med en smart satinundertrøje, og med Buffalos på fødderne…!! Yaiks! Og vi var så smarte. Ak,ak,ak. Når man ser på det på den måde, bliver det pludselig meget tydeligt for mig at jeg har rundet de tredive ;)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Guld.log

      Hahaha true that! Præcis derfor kan det også KUN være sort og enkelt i min verden. Og INGEN buffs!!! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Guld.log

      PS: Harley Davidson leggins var desuden en del af dit ovenfor beskrevne look her…..jezuz

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • 3,4 og 8 skriger efter mig! Hvis bare der stod shopping på min su…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SIMPLE PERFECTION