B/W FURRY LOVE

WINTER WARM W/ CASHMERE

uAtjXuPSVkGlT1Q8uG03a12Um9A5nt3u7_hxKOCnH9g

Foruden de laster, jeg nævnte for jer forleden, så har jeg – om vinteren – endnu en last: Uld og kashmir. Jeg er en rigtig frossenpind og jeg elsker simpelthen lun strik. Man kunne kalde mig en samler 😉

Det er det eneste rigtige, når kulden rigtig bider. Sammensat med såvel bukser som nederdel, er man good to go. Jeg ejer efterhånden også strik i alle regnbuens farver. Mine favorit brands, når det gælder kashmir og ren uld er Benetton, Toogoodtobebasic.com, J-Crew, Zadig & Voltaire, FTC Cashmere mf. Her er det b.la kasmir og uld fra Benetton, By Malene Birger, Toogoodtobebasic, Dries van Noten og J.Crew.

Derudover er jeg decideret afhængig af de smørbløde, papirtynde og ultra lækre uld undertrøjer fra TGTBB, som jeg har skrevet om før herinde. Har netop købt to ekstra. Jeg lever i dem fra december til marts.

Og apropos uld og kashmir. Og gode materialer i al almindelighed, så vil jeg anbefale, at man lige slår et smut forbi bloggen her i morgen, hvis man har samme last 😉 I morgen udlodder jeg nemlig en svært lækker præmie, som i den grad kan opfylde den slags ønsker!

I dag skal I smutte over til Jeanett, der udlodder gode sager på sin blog i dagens julekalenderlåge. Go go! 

2 kommentarer

  • Pernille

    Åh, jeg har det nøjagtigt som dig og elsker cashmere-trøjer, men jeg oplever ofte, at de fnuldrer en hel del, og det er så bøvlet at pille af et efter et…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Guldlog

      Haha, so true. Men det er netop det fine ved alle de nævnte mærker her – jeg oplever INGEN fnuller! Ingen….og det er virkelig et plus i min bog!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

B/W FURRY LOVE