PAVENS JULEPRÆDIKEN: MAX OUT

JULESHOPPING I HELLERUP

IMG_2088IMG_2099Indlægget er sponsoreret af Waterfront

Som I måske kan huske i mit tidligere indlæg om Waterfront Shopping, var vi taget til event med Pyrus i sidste weekend? Paven synes det var alletiders oplevelse! Var nogle af jer der mon også? Vi mødtes med Michala og Molly My derude og begge piger fik en stor smoothie, så vi var klar til at se en ægte nisse. Det gik Paven meget op i. Efter showet kunne man få en autograf – sådan én var Paven ligeglad med, men hun ville til gengæld rigtig gerne have et ægte nissekram! Så vi stod troligt i kø med en masse andre, for at få lov at give en kæmpe krammer til Pyrus. Hold da op, hvor var hun stolt bagefter.

Jeg har det ofte lidt svært med storcentre, fordi jeg tit synes, de er knap så hyggelige – og så vader man rundt i mennesker, især her i juletravlheden. Men som jeg skrev tidligere, er Waterfront lidt anderledes. Ud over at det ligger ret smukt og indbyder til en gåtur langs vandet bagefter, så er der altid ret god plads og ikke spor crowded. Det er altså ret rart, når man går rundt og shopper 😉

Der er f.eks. en Ganni, en børnetøjsbutik Tinderbox, Moshi Moshi Mind, Hay, Irma, H&M, Matas, Søsterene Grene, Baresso osv. Af spise steder har de blandt andet Joe & The Juice og 42Raw.

Bestemt en anbefaling værd, hvis i f.eks. stadig mangler lidt juleshopping!

Der er løbende andre event og arrangementer, de kan ses lige her. Der er f.eks. et event igen d. 30 december og jeg vil da helt klart anbefale en tur forbi!  Alt i alt syne sjeg altså, man her nemt kan slå alle fluer med et smæk. Ungerne underholdes af et sjovt event (bagedysten og/eller Pyrus), der er bObles legerum og julebio, forældrene kan shoppe – eller bytte – julegaver, man kan parkere gratis i 3 timer og det er tilmed muligt, få en lækker sund frokost og gå en tur langs kanalen bagefter.

IMG_1822-680x510IMG_2091

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PAVENS JULEPRÆDIKEN: MAX OUT