ÅBNE LÅGER

IN CONTROL

P1390712

Indlægget er sponsoreret af Earth Control

Julekonfekten her fra Earth Control kan altså lette jeres liv en smule, hvis I også her hen imod slutspurten af december kæmper med at nå det hele. Skal I holde jul eller måske 1. eller 2. juledag, så plejer man ofte traditionen tro, gerne at ville have noget julesnacks på bordet. Det har vi i hvert fald altid. Vi har forskellige favoritter – og sådan skal det næsten være, ikke? 😉

Jeg er helt pjattet med deres figen-snacks og de tørrede abrikoser, UHHM. Min mand er forfalden til dadlerne i ret ekstrem grad og Paven er skudt i nødder af alt slags. Det er egentlig meget smart – så skal vi ikke slås. Konfekten er alt sammen lavet af naturlige råvarer og det smager altså rigtig godt, uanset om det er købt – jeg bifalder bestemt hjemmebag, men helt ærligt, så orker jeg det altså ikke. Særligt begejstret er vi som sagt for glögg poserne fra Earth Control. Det smager super godt og det hele er samlet i posen.

Vi har nok at bruge tid og kræfter på her i julen, ikke sandt? Og netop nu – her i slutspurten skal man ofte lave alt muligt andet til julebordet eller til det store kolde bord 2. juledag – og så er lige præcis konfekt da noget, hvor det giver mening at tidsoptimere. Synes jeg. For undvære – det vil vi ikke!

P1390710P1390713

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ÅBNE LÅGER