EMPIRE STATE OF MIND

SHOULD I?

late-night-walk-in-the-snow0late-night-walk-in-the-snow3late-night-walk-in-the-snow4

Lidt billeder fra sidste vinter, mens sneen lå tyk over det meste af København og manden og jeg havde været en tur i biffen. Jeg overvejer virkelig kraftigt, om jeg skal lade mig klippe igen, når ser disse billeder. Det kunne godt trænge. Men det er jo umuligt at få en frisør tid i december! Og jeg er ikke meget for at prøve noget andet, end det jeg plejer. Jeg har været meget trofast med min frisør og sådan har jeg det bedst. Jeg synes virkelig, det er langt fra alle, der forstår hvad det er man lige præcis selv godt kan lide. Er det kun mig, der har det sådan?
– Og hvorfor er kvinder sådan indrettet, at der bare altid skal ske noget nyt, hvis håret har fået lov at være i fred lidt for længe??

Apropos ekstra opmærksomhed på ‘øverste etage’ – så smut da lige over til søde Rikke, der i dag åbner julekalenderens 6. låge. Med en præmie der i DEN grad forkæler knolden. Virkelig….

late-night-walk-in-the-snow5

4 kommentarer

  • Jeg synes længden klæder dig helt vildt godt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • guldlog

      Mange tak. Er altid splittet mellem det korte og det lange….:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Det første jeg tænkte da jeg så billedet af dig på bloglovin (dvs. Inden jeg så dintekst var) ih hvor er hendes hår pænt det burde hun få igen. Super klædeligt og skarpt:)
    God jul

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EMPIRE STATE OF MIND