✕
SILKE BOMBER OG AFTENSOL

BARCELONA WITH KIDS

Apropos oplevelser og særlige øjeblikke med børn, var vi sidste år på ferie i Barcelona med Paven. På fredag drager vi mod Amsterdam og jeg er godt nok lidt spændt på, hvordan hun tager fly og alting denne gang. En 2 årig er alt andet lige en lidt større mundfuld end en 1 årig 😉 Hun plejer dog at være verdens sejeste lille rejse-pave, så mon ikke hun endnu en gang vil berige vores ferie yderligere. Jeg tror faktisk aldrig, jeg fik delt de fine billeder fra vores ferie, så her er et lille udpluk. Forlængede storby weekender med børn er simpelthen så hyggeligt. Hvis I har nogle gode fif til Amsterdam, så må I endelig ikke holde jer tilbage!

12 kommentarer

  • Tina

    Vi har rejst meget…. Og langt med vores bĂžrn, og vores frygt for transporten med bĂžrn er gang pĂ„ gang gjort til skamme. Er sikker pĂ„ i fĂ„r en fantastisk tur… Og Amsterdam er fantastisk, ogsĂ„ med bĂžrn. Har vĂŠret der en uge med to bĂžrn pĂ„ henholdsvis 1 og 3 Ă„r, og der er sĂ„ mange oaser inde midt i byen, hvor bĂ„de bĂžrn og forĂŠldre kan tĂĄ et frikvarter fra larm, sightseeing og butikker. Rigtig god rejse:-)

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Ja, vi har heldigvis ogsĂ„ hver eneste gang fĂ„et gjort vores frygt til skamme, sĂ„ lĂŠnge man er sammen, er der jo som regel ingen problemer 😉 Dejligt at hĂžre, I ogsĂ„ nĂžd Amsterdam med bĂžrn

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg tror det gĂ„r fint – hvis hun mĂŠrker at i er trykke og glade… tror jeg ogsĂ„ hun er – vi har altid rejst meget med vores drenge, bĂ„de i fly og bil og eneste problem kan vĂŠre Ăžrene (hvis de ikke kan trykudligne)… sĂžrg for hun tygger pĂ„ noget hele tiden under op og nedtur 🙂
    – og sĂ„ …. rigtig god tur 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Ja, det er faktisk ogsĂ„ mest op og nedtur jeg tĂŠnker pĂ„. Sidste gang vi flĂžj med hende, gav vi hende jo bare en flaske…det kan man jo ikke rigtig lĂŠngere 😉

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Karen

    Kejseren var 2 1/2, da vi slĂŠbte ham med pĂ„ skiferie i Østrig med bil og autozug fĂžrste gang. I Ă„r, som 3 1/2 Ă„rig har han vĂŠret med pĂ„ skiferie i Canada, hvorefter vi fortsatte til Hawaii pĂ„ en uges badeferie. TĂŠskesej Kejser, der klarede talrige flyveture, lufthavne og hvad har vi til bravour. SĂ„ lĂŠnge, vi havde fortalt ham, at “nu skal vi det og det” og han havde sin mor, IPad’en og et tĂŠppe, var der ro pĂ„ sĂžlvet.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Haha, jeg elsker det sidste billede 😀
    Jeg synes det svĂŠreste ved at flyve med en 2-Ă„rig er at fĂ„ dem til at sidde stille under start og landing, hvilket krĂŠver en hel del underholdning. Ellers er jeg sikker pĂ„, I er good to go med verdens sejeste rejse-Pave 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Tak Manja. Jeg er ogsĂ„ sikker pĂ„, vi fĂ„r en rigtig god tur, men det er netop isĂŠr landing og nĂ„r vi letter, jeg er spĂŠndt pĂ„…og sĂ„ mĂ„ske lige elementet med at vĂŠre spĂŠndt fast, nĂ„r man er en krudtugle med ild i mĂ„sen 😉

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Lise GrĂžnkjĂŠr Kuhre

    Amsterdam: Anna var vild med at vi lejede cykler og kĂžrte rundt – sĂ„ vardet nĂŠrmest loge meget hvor henne….. PĂ„ den anden side af Heineken musseet vĂŠk fra byen ligger et super marked med fĂždevarer og flere hyggelige cafeer – go there!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Åhh, det lyder dejligt Lise 🙂 Tak for tip! Lad os snakkes ved, nĂ„r vi er hjemme igen. Kram

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Pernille

    At rejse med bÞrn er kun sÄ besvÊrligt, som man selv gÞr det til:) Vi sidder lige nu i det sydlige Thailand med to bÞrn pÄ hhv 2 og 10 Är og har hverken holdt os tilbage fra hverken vandfaldsture med lidt trekking eller lÊngere sejlture med longtailboat. Vores pige pÄ to er vist lige sÄ meget en sÊk lopper som paven og vores dreng pÄ 10 har autisme. Som Lise ogsÄ skrev, hvis bÞrn at mÊrke, at mor og far udviser tryghed og glÊde sÄ er man allerede godt pÄ vej.
    Den klarer Paven uden problemer med et sĂŠt cool forĂŠldre som jer:) Rigtig god tur til skĂžnne AmsteEdam! Nyd hinanden!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Anine

    Vi drager til Barcelona med vores sĂžn pĂ„ 4Âœ, morfar og 2 andre familiemedlemmer pĂ„ nĂŠste fredag. Har du tips til hvad vi ikke mĂ„ gĂ„ glip af i bĂžrnehĂžjde?

    Har lÊst om akvariet, som er blevet et must. Vi har vÊret der fÞr vi fik vores sÞn, og jeg regner med, at ramblaen og park guell vil vÊre hits, ligesom havnen (hvor vi skal bo) og parkerne langs stranden formentlig er det. OgsÄ Camp Nou er et must, nÄr man er 4 Är og fodboldglad. Men ud over det, ved jeg ikke helt hvad vi skal se.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

NĂŠste indlĂŠg

SILKE BOMBER OG AFTENSOL