Hippopotame

PARADISE CITY

Forleden var jeg ude med en god veninde i Kødbyen. Uhj, hvor var det skønt. Sådan en ‘fri-aften’ kan virkelig generere meget ekstra overskud midt i en hektisk babytilværelse. Min mand er gået på barsel og han nød at være hjemme med Paven og få en masse kvalitetstid. Håber ikke, jeg lyder som en dårlig mor, men selvom man elsker de små pus uendeligt, er det rart at ‘glemme’ mor-rollen lidt og bare nyde tiden til at være. Og tiden til at lytte. Tid er luksus. Punktum.

Vi gik hjem gennem byen i sommernatten (endnu en ting, man ikke rigtig har tid til med baby, når først de er lagt er man jo oftest lidt bundet hjemme) og dén duft, dén summen, dén stemning; Det er paradis i byen. Kbh når den er allerbedst!

bukser: Cheap Monday/flats: Topshop/t-shirt: Chanel/armbånd: Mads Nørgaard + vintage/ring: Maria Black/clutch: Vintage – og bæltet er remmen fra tasken….

15 kommentarer

  • Flot outfit 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækkert, lækkert outfit!
    Og nej – man er bestemt ikke en dårlig mor – tvært i mod, så kommer det alle til gavn, at man har fået lidt plus på overskudskontoen.

    Jeg skal til Take That koncert med mine veninder på lørdag – og jeg glææææder mig som en tosset. Desværre er Fidusen tilsyneladende ikke enig med mig i, at jeg skal ud at luftes lidt – i hvert fald kæmper jeg en brav kamp for at overbevise hende om, at min mælk smager nøjagtig lige så godt, selvom den serveres fra flaske.
    Æv jeg håber, at jeg når at omvende hende inden weekenden!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg krydser fingre for dig Lisbeth:-) Skal selv afsted fredag, men nu er min søn jo lidt ældre:-)
      Ellers så må manden vente udenfor:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Krydser fingre Lisbeth:-) Det er så vigtigt, de gider tage den flaske….det betyder jo så meget mere frihed for alle parter. Og det lyder da skønt med koncert (jeg takkede i øvrigt nej til den, kender dem ikke rigtigt. efterfølgende er jeg blevet mobbet på det groveste af flere veninder. tsk)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meget vigtigt at huske at få lidt tid alene, det gør dig til en god mor:-)
    Også rart for kæresten at få alene-tid med paven:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, det lyder skønt, Louise. Jeg glæder mig også, til mine forældre kommer en uge. Selv om vi selvfølgelig skal hygge os alle sammen, får de altså også lov til at agere babysittere minimum én aften, så min kæreste og jeg kan komme ud og vifte med ørerne 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan jeg godt forstå Manja. Og de er sikkert også helt vilde for at få lov at passe, når de nu ikke ser jer/hende så ofte, kunne jeg forestille mig??
    Og så skal I bare vifte, skal I:-)

    Nu er det jo også snart;-D……….begynder sommerfuglene at melde sig?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hov, det fik jeg vist formuleret lidt kryptisk. De bliver i en uge, men kommer først om to uger (på nær et pitstop på søndag ;)). Og ja, jeg glæder mig 😀 Jeg plejer at have min mor med ude at shoppe, mens min far og min kæreste tager på vinsmagning. Det bliver skønt! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, den clutch der.. er det en, man må slikke på? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • haha! aehm….ja. det må du da Fie;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kit

    Hvor ser du fin ud! – Er helt vild med tasken (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • rigtig fint outfit (:
    og skøn blog!

    thewallsaroundus.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Hippopotame